• Predaj
  • Virtuálna prehliadka
  • 06.09.2024

rkDOM | Moderný 2-izbový byt s podlahovým kúrením Pribišova

Dlhé diely Bratislava-Karlova Ves

165 000€

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj moderný 2-izbový byt v srdci Dlhých Dielov na Pribišovej ulici.

Byt s podlahovou plochou 46,56 m2 bol kompletne zrekonštruovaný, vrátane rozvodov, plastových okien, bezpečnostných dverí, podláh a pod. Veľkým bonusom bytu je regulovateľné podlahové kúrenie. 

Nachádza sa na zvýšenom prízemí, no spodný okraj okien sa nachádza vysoko nad okoloidúcimi. K bytu Vás vyvezie výťah, nie je nutné prekonať ani jeden schod.

Byt nedisponuje balkónom, avšak v spálni sú nosné priečky naznačujúce existenciu lodží vo vyšších bytoch. Jednoduchým pridaním balkónových dverí medzi spálňu a výklenok by mohla vzniknúť plnohodnotná lodžia.

Orientovaný je na východ, do príjemného vnútrobloku a pešej zóny s detským ihriskom, službami, či zmrzlinou.

Predáva sa kompletne zariadený vrátane spotrebičov: 2-ročnej práčky a sušičky, 1-ročnej americkej chladničky a 1-ročnej umývačky riadu.

K dispozícií je aj spoločná veľká kočikáreň.

Panelový bytový dom z 90-tych rokov bol pred 2 rokmi zateplený, vchod je zmodernizovaný, čistý a udržiavaný. Vo vchode sú 3 moderné výťahy, z toho jeden nákladný.

Billa, drogéria, detské ihrisko či autobusová zastávka sú pár metrov od vchodu. Bezprostredné okolie ponúka všetky vymoženosti zabehnutého sídliska – školy, škôlky, obchody, služby, krúžky, zdravotné stredisko, ihriská, a to všetko do niekoľko desiatok metrov. 

Informácie o ponuke

Typ nehnuteľnosti

2 izbový byt

Posledná rekonštrukcia

2013

Výmera

47 m2

Počet izieb

2

Virtuálna prehliadka

Výpočet hypotéky

%

Podobné nehnuteľnosti v našej ponuke